A jövő sokkal egyenletesebben oszlik el, mint gondolnánk

Hello! Üdvözöljük az összes barátom Magyarországon! Lehet, hogy nem voltak barátai Magyarországon, de akkor is, ha nem a barátom , köszönöm , hogy benéztél . Írom ezt bemutatni , milyen csodálatos a jövő . Írtam ezen a poszton az angol , valamint egy egyszerű fordítási eszköz, amely elérhető bárki térítés nélkül fordítani ezt az üzenetet az izlandi .

Biztos vagyok benne, hogy a fordítás rossz , és hogy minden iskolában tanít adna nekem egy elégtelen jegy ezen a poszton. A jövő csodálatos, de nem tökéletes. A lényeg az, hogy azt hiszem, a legtöbb ember, aki tud olvasni a Magyar lesz képes megérteni, hogy mit próbálok mondani. Ami azt illeti , én fogadok, hogy az emberek, akik olvasni más nyelveken is tudja használni az eszközt fordítani az üzenetem , és megérteni, mit akarok mondani.

Néha elfelejtem, milyen csodálatos az, hogy él most. De emlékszem, harminc éve , amikor virágot küldött Magyarországra . A folyamat több hetet vett igénybe a sok pénzt , és sok szerencsét befejezéséhez . Ma, egészen biztos vagyok benne , hogy én is ugyanezt csinálja, csak egy perc leforgása alatt , és jóval alacsonyabb költséggel .

A mindössze harminc év , mi csodálatos új capabilites mentek attól, hogy “tudományos-fantasztikus ” a ” világi ” az egy szempillantás alatt . Kíváncsi vagyok, milyen csodákat az elkövetkező harminc évben fog hozni .

2 thoughts on “A jövő sokkal egyenletesebben oszlik el, mint gondolnánk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s