@sweden

Typ Sir eller fru, 

Ursäkta min klumpiga användning av ditt språk. Jag talar inte svenska så det är mycket svårt för mig. Jag vet inte ens vad jag ska kalla några av bokstäverna. Det är mycket pinsamt för mig. 
Liksom de flesta amerikaner, jag är mycket okunnig om den svenska kulturen. Jag talar inte språket, vet jag inte dina filmer. Jag känner den stora racerförare Stefan Johansson och, naturligtvis, fotbollsspelare Henrik Larsson. Utöver detta? Jag vet mycket lite. 
Det är därför jag tycker att Stephen Colbert bör betraktas som en curator för @Sweden Twitter-konto. Mr Colbert har en mycket stor efter i USA och han skulle kunna utbilda oss om Sverige på ett sätt som ingen annan kunde. 
Mitt land behöver höra om Sverige! Vi har fruktansvärt vård och många amerikaner har beslutat att vara själviska är något dygdiga. Det är galet, jag vet, men det är också sant. Undervisning amerikanerna om hur Sverige fungerar och hur du har uppnått ditt utmärkta levnadsstandard kan bidra förnuft till mitt land. 
Jag förstår att det kanske inte är praktiskt att låta Mr Colbert åtkomst till ditt Twitter-konto. I så fall kan du överväga ett annat sätt att använda sitt inflytande till din fördel. Redan har han fört en hel del uppmärksamhet till ditt land. Kanske om du skulle nämna ett sjukhus eller en öl i hans ära, skulle det vara bra? Gör inte namnge en björn för honom. 
Han gillar inte björnar,
W.T.F. Pancakes
Cincinnati, Ohio, U.S.A.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s